BELEDİYEMİZDE TAŞERON OLARAK ÇALIŞAN İŞÇİLERİN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ İLE İLGİLİ BAŞVURU SONUÇLARINI AÇIKLADI.

Buradasınız: Haberler - Belediyemizde Taşeron Olarak Çalışan İşçilerin İşçi Statüsüne Geçişi İle İlgili Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

836 görüntülenme - Tarih: 20.02.2018    YAZDIR

"24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kamu kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde belirtilen kriterler dâhilinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucunda başvuruları kabul edilen ve edilmeyen kişi listeleri aşağıda gösterilmiştir. İlan olunur.

* İlana itiraz süresi 3 (üç) iş günü olup, 26/02/2018 tarihinden itibaren başlayacaktır ve 28/02/2018 tarihi
saat 17:00'da mesai saati sonunda bitecektir.
İlan tebliğ yerine geçip, başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır."

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127. Maddesinin; Geçici 23 ve 24. Maddesi Gereği Taşeronda Çalışan İşçilerin İşçi Statüsüne Geçişi İle İlgili Başvuru Sonuçları

Sıra No

Adı Soyadı